Kontakt

Här finner du kontaktuppgifter till var och en av oss som är anställda på Ciconia. Om du är osäker på vem du ska ta kontakt med, fyll då i formuläret till höger så tillser vi att rätt person återkopplar till dig!

Nils Ahlfors

Nisse har sedan barnsben alltid trivts i den händelserika miljön ute på byggen. Han fick tidigt följa med sin pappa ut på byggarbetsplatser och började sommarjobba som 13-åring. Nisse har gått den långa karriärvägen inom NCC, där han började som pinnpojk för att sedan anta roller som utsättare, arbetsledare, platschef, olika specialistroller på större projekt för att avslutningsvis landa i projektchefsrollen år 2000.

Läs mer

  • 070-370 01 22

Henrik Nilsson

Henriks uppväxt genomsyrades av en passion för skog, jakt och praktiskt arbete. Han började tidigt med att arbeta i byggbranschen och har många års praktiska erfarenheter inom mark och bygg. I flera år arbetade Henrik som platschef på NCC, Serneke och Älmby Entreprenad. Sedan 2018 projektleder han nu stora lager- och logistikbyggen på Ciconia och Rock Entreprenad.

Läs mer
  • 073-845 75 00

Kim Thufvesson

Kims karriär startade med att han gick Bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasiet. Sedan dess har han hållit sig i branschen så när som på två omgångar utlandstjänstgöring i Afghanistan. Inom bygg och anläggning har Kim framför allt sysslat med stensättning. Han har också rest runt och monterat solceller i Sverige och Danmark under en period. Efter att ha gjort gott ifrån sig som anläggare på Serneke fick Kim prova på arbetsledarrollen på Älmby Entreprenad. 

Läs mer

  • 072-396 63 37

Håkan Björklund

Håkan har ett brett förflutet. Den röda tråden har ändå i huvudsak varit ekonomi och försäljning. Han har sålt alltifrån vinylskivor till kakel och klinker. Vid en tidpunkt började han investera i fastigheter och runt 2011 började han även bygga bostäder och leda byggprojekt. Med åren blev projekten allt större och 2016 involverades Håkan i en riktigt stor lagerbyggnation åt Boozt (e-handelsföretag) i E-City Engelholm.

Läs mer

  • 070-655 02 45

Marcus Nordblad

Vägen till att planera och samordna bygg- och anläggningsprojekt för Ciconia utgick för Marcus del från Bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasiet i Kristianstad via jobb som stensättare; Entreprenadingenjörsutbildningen i Hässleholm och en arbetsledarroll på Jämstorps Entreprenad. Han gick från att ha 10-15 mindre projekt igång samtidigt till att numera samordna stora logistik-byggen för Ciconia och Catena. Marcus trivs med att vara med och styra i hela kedjan och möta alla yrkeskategorier ute på byggena.

Läs mer

Ola Sonborn

I många år har Olas liv kretsat kring svetsning och bilbygge. (Det stora motorintresset har han i allra högsta grad behållit.) Efter att ha gått gymnasiets tekniska industriella program arbetade han som smed. Han gjorde en hel del svetsjobb åt Vägverket och övergick därefter till tillverkning av fräsverktyg. Här ändrade Olas karriär riktning. Han gick maskinkurs för hjullastare och grävmaskin och började göra anläggningsjobb för Peab.

Läs mer

  • 070-885 76 55

Anton Lundquist

Ängelholms-sonen Antons karriär i branschen startade när han som 15-åring började arbeta på grannens byggföretag under helger och lov. Förutom att ha avlagt många timmar ute på byggarbetsplatser har han även varit anställd i byggvaruhandeln. De praktiska erfarenheterna kombinerat med en civilingenjörsexamen med inriktning mot väg- och vattenbyggnad gör att han passar som handen i den berömda handsken som projektledare på Ciconia.

Läs mer

  • 076-853 85 38

Stefan Warhed

Efter 33 år bytte Stefan sin administrativa roll som projektchef på NCC till en projektledarroll hos oss på Ciconia. ”Ett mindre företag ger möjligheter för mig som projektledare att vara mer delaktig i och närmre själva produktionen. Det kändes kul att få den omväxlingen, efter en massa fina år i en annan typ av tillvaro.”

Läs mer

  • stefan.warhed@ciconiapg.se

  • 070-579 01 28

Anders Karlsson

Anders yrkeskarriär i den här branschen startade 1984, sedan dess hållit på med installationer i olika former. Man kan säga att han har det i blodet, eftersom hans far drev eget bolag i samma bransch. Efter en tid ute på fältet började Anders med kontorstjänst och att räkna på jobb. Nu är han dock åter ute på plats där det händer, och är delaktig vid installationerna kopplade till större projekt. Alla års yrkeslivserfarenhet har gjort vår göteborgare Anders ”enveten och intresserad”. 

Läs mer

  • anders.karlsson@ciconiapg.se

  • 073-301 21 70