Kontakt

Här finner du kontaktuppgifter till var och en av oss som är anställda på Ciconia. Om du är osäker på vem du ska ta kontakt med, fyll då i formuläret till höger så tillser vi att rätt person återkopplar till dig!

Nils Ahlfors

Nisse har sedan barnsben alltid trivts i den händelserika miljön ute på byggen. Han fick tidigt följa med sin pappa ut på byggarbetsplatser och började sommarjobba som 13-åring. Nisse har gått den långa karriärvägen inom NCC, där han började som pinnpojk för att sedan anta roller som utsättare, arbetsledare, platschef, olika specialistroller på större projekt för att avslutningsvis landa i projektchefsrollen år 2000.

Läs mer

  • 070-370 01 22

Håkan Björklund

Håkan har ett brett förflutet. Den röda tråden har ändå i huvudsak varit ekonomi och försäljning. Han har sålt alltifrån vinylskivor till kakel och klinker. Vid en tidpunkt började han investera i fastigheter och runt 2011 började han även bygga bostäder och leda byggprojekt. Med åren blev projekten allt större och 2016 involverades Håkan i en riktigt stor lagerbyggnation åt Boozt (e-handelsföretag) i E-City Engelholm.

Läs mer

  • 070-655 02 45

Anders Karlsson

Anders yrkeskarriär i den här branschen startade 1984, sedan dess hållit på med installationer i olika former. Man kan säga att han har det i blodet, eftersom hans far drev eget bolag i samma bransch. Efter en tid ute på fältet började Anders med kontorstjänst och att räkna på jobb. Nu är han dock åter ute på plats där det händer, och är delaktig vid installationerna kopplade till större projekt. Alla års yrkeslivserfarenhet har gjort vår göteborgare Anders ”enveten och intresserad”. 

Läs mer

  • anders.karlsson@ciconiapg.se

  • 073-301 21 70

Anton Lundquist

Ängelholms-sonen Antons karriär i branschen startade när han som 15-åring började arbeta på grannens byggföretag under helger och lov. Förutom att ha avlagt många timmar ute på byggarbetsplatser har han även varit anställd i byggvaruhandeln. De praktiska erfarenheterna kombinerat med en civilingenjörsexamen med inriktning mot väg- och vattenbyggnad gör att han passar som handen i den berömda handsken som projektledare på Ciconia.

Läs mer

  • 076-853 85 38